vrijdag 29 april 2016

Pieterpad 5 en 6

Onze lunch onderweg was er eentje van onverwacht.
We hadden van alles mee om in ons B&B op te warmen.
Er zou een magnetron zijn.
macaroni mee en een macaroni-prutje.
Maar bij de B&B vonden we het achteraf veel te veel gedoe en geen borden en .....geen zin meer.
nou ja al met al wij zijn uit eten gegaan.

De volgende dag was een lange tocht zonder horeca.
We hadden ook nog bietensalade en hebben toen de macaroni meegenomen.
Deze twee door elkaar geroerd en het was onverwacht lekker..
we houden 'm erin!

Bietensalade was gemaakt van:
gekookte bietjes aan blokjes
courgette met schil even de kook erover en ook aan kleine blokjes
appel aan blokjes
walnoten iets kleiner maken
pijnboompitten roosteren
fetablokjes erdoor
rode ui
peper en zout
en ter plekke de gare spagettini erdoor

Doordat de courgetteschil de kleur van de biet niet aanneemt krijg je nog mooie groene stukjes en de walnoten behouden ook hun oorspronkelijke kleur.
Dan heb je nog enigszins een kleurrijk palet op je bordje.

Van te voren klaar te maken
Makkelijk mee te nemen
Voedt goed .
en erg lekker onderweg voor de lange tochten



Geen opmerkingen:

Een reactie posten