zaterdag 2 april 2016

Pieterpad 4

Voor de 4e etappe heeft mijn wandelmaat een heerlijke hartige taart gemaakt.
Wat is zuks toch heerlijk voor onderweg.
Route Zuidlaren- Rolde en in Gasteren op een bankje in wat gespetter opgegeten.
Geen weer voor een buitenlunch , maar als je de gehele ochtend al buiten bent heb je er eigenlijk geen erg in ...
wel dat je snel koud wordt ...
dus opeten en weer aan de wandel maar dat lukt heel goed weer met zo'n ondergrond.

Bladerdeeg
Geraspte knolselderij
Geraspte kaas
Rul gebakken gehakt
eieren
room
peper zout nootmuskaat.
Dit alles in een hete oven van 200 graden en ongeveer 20 min.
Heel makkelijk ook om een dag van te voren klaar te maken

3 opmerkingen:

  1. Rolde??? Dan liep je waarschijnlijk langs mijn huis. Tssss...
    Ik weet dat ik heel wat wandelaars heb zien lopen gisteren, ook toen we in onze tuin aan het werk waren bij het kerkhof. Liep je daar dan ook toevallig? ;-)
    Dag, Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Waarschijnlijk wel langs je huis gelopen bij kerkhof..mooi daar en de klok sloeg nog 3 uur( altijd een warm geluid) ..maar wij waren er 2de paasdag ..Al heb ik dit recept zaterdag geplaatst.
      KZal volgende keer opletten want wij starten weer in Rolde..dan zwaai ik even..☺
      groetjes Janneke

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen